4 kleppers om naar uit te kijken in april

Copy 0

Elke maand blikken we vooruit naar wat het entertainmentaanbod voor ons in petto heeft. In de maand april staan volgende toppers op het menu:

Avengers: Endgame
(vanaf 24 april in de bioscoop)

Eindelijk! Het langverwachte einde van de waanzinnigste filmreeks ooit! En ook weer niet natuurlijk, maar toch het einde voor een heleboel acteurs en actrices die we ondertussen vereenzelvigen met de superheld die ze speelden. Avengers: Infinity War verwezenlijkte bijna het onmogelijke. Tientallen superhelden elk hun moment de gloire bezorgen in een machtig spektakelstuk. Endgame belooft niets minder, integendeel. Met een lengte van 182 minuten (!) wacht de trouwe fan een episch slotstuk. Eentje waarin de overgebleven helden rouwen om het verlies van hun vrienden, maar vastbesloten zijn om het gevecht tegen Thanos weer nieuw leven in te blazen. En daarvoor krijgen ze hulp van enkele oude bekenden.

Game of Thrones seizoen 8
(vanaf 15 april in Play en Play More bij Telenet)

Winter is here! Na bijna tachtig weken (!) zonder, krijgen we eindelijk een nieuwe aflevering van Game of Thrones. Het achtste en laatste seizoen van GoT bestaat slechts uit zes afleveringen, maar volgens HBO zal elke aflevering aanvoelen als een Hollywoodblockbuster. Wie zal op de ‘Throne’ belanden, welke hoofdrolspelers overleven de op til staande oorlogen en welke verrassingen heeft ‘GoT’ nog in petto voor ons? Dompel jezelf opnieuw onder in een wereld van intriges, verboden liefdes, epische veldslagen, waanzinnige taferelen, brutale moorden, fenomenale effecten en meeslepende verhalen. Zet je schrap voor epische televisie!

Mission: Impossible – Fallout
(vanaf 13 april in Play More bij Telenet)

De beste actiefilm van 2018! Tom Cruise heeft zich nog maar eens overtroffen. Mission: Impossible – Fallout is een onvervalste en wervelende actieknaller van begin tot eind, boordevol waanzinnige stunts van de Cruiser (die helikopterscène, die Halo-jump, die renscène in Londen). Als een vleesgeworden sloophamer van een CIA-agent ontpopt Henry Cavill zich dan weer meteen tot een van de meeste legendarische figuren die de filmreeks heeft gekend. Tel daar nog de perfecte soundtrack bij en een heleboel fraaie plaatjes en heb je een Mission: Impossible die hengelt naar de positie van allerbeste film uit de hele reeks.

Trailer Star Wars Episode 9
(12 april, ergens op het internet, o.v.

Ja, ook trailers zijn een ding om naar uit te kijken. En al zeker als het om de eerste beelden gaat van een franchise die nog populairder is dan Avengers: Star Wars. Elke week valt er wel een nieuwtje te sprokkelen over de negende aflevering van de avonturen ‘in a galaxy, far far away’, maar bewegende beelden zijn echt wel een uitzondering. Lucasfilm, het bedrijf achter de Star Wars saga, heeft voorlopig nog geen datum geprikt dat ze de eerste teaser droppen, maar de kans is bijzonder groot dat op vrijdag 12 april het internet weer volledig gekaapt wordt door Star Wars. Dan gaat het Star Wars Celebration 2019 panel door en zowel bij The Force Awakens als The Last Jedi was dat het moment om de trailer vrij te geven. Episode 9 draait vanaf 18 december in de Belgische bioscoopzalen.

Volg en like ons!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.